“Oh, deze hebben nog geen oren!”

06-05-2016

De Rijkswachters zijn door de jaren heen geperfectioneerd, steeds een beetje aangepast. Mooier geworden. Het verschil tussen de eerste en de huidige is groot. Ook de oren voor de kleinste Rijkswachters zijn er onderweg bijgekomen, vandaar. Boudewijn handelt snel en een half uurtje later kan Niki met een auto vol Rijkswachters richting Loods 5 in Sliedrecht.

Vijftig Rijkswachtervoetjes

04-05-2016

Zowel zakelijk als privé zijn ze een stelletje. Geen idee hoe ze de taken privé verdeeld hebben, maar zakelijk is Boudewijn verantwoordelijk voor het bedenken en maken. Niki voor de zaken daaromheen: verkoop, inkoop, marketing én de veiligheid. Van haar kreeg ik de knalgele gehoorbeschermer. Ze sprak me vermanend toe toen ik 'm tijdens het frezen niet bleek te dragen.

Werkschoenen gezocht

02-05-2016

Rijkswachters, een concept om jaloers op te worden. Bedacht en gemaakt door Studio Hamerhaai. De Schuldenwasstraat ging voor, maar deze maand ga ik ze helpen. Passen, meten, zagen, frezen, enz. Waar gewerkt wordt vallen spaanders daarom zoek ik werkschoenen, maatje 44 en het liefst ongedragen.

Werkgevers


E-mailnieuwsbrief

Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en u ontvangt de e-mailnieuwsbrief zo'n 4x per jaar in uw mailbox.