Kraantje Lek 2.0 is officieel geopend

16-07-2019

“En Jan, neem je een dienblad mee naar huis?” De vraag wordt gesteld door Buster. We staan met een biertje op het buitenterras van Kraantje Lek. Acht uur eerder begon mijn eerste werkdag. Toen moest er nog van alles gebeuren en nu is het gedaan. Kraantje Lek 2.0 is officieel geopend en ik ben erbij geweest, twee weken geleden heb ik gesolliciteerd, naar de functie van medewerker bediening.

Lees verder

De partners van JANĀ©

16-07-2019

De afgelopen maanden heb ik de partners van JAN© Accountants en Adviseurs geïnterviewd. De verhalen in 400 woorden van Pieter, Nico en Andrea staan inmiddels online. Mooie klus en best apart, want overal waar ik kwam bij JAN© - in Zwanenburg, Purmerend en Weesp - zag ik mijn naam op de gevel staan :-)

Publiek jaarverslag Haarlem Effect

10-07-2019

Het afgelopen jaar heb ik zeventien mensen geïnterviewd die op een manier betrokken zijn bij Haarlem Effect, daarnaast heb ik een aantal verhalen geschreven over de activiteiten en locaties van Haarlem Effect. Soos Binnensteeds, de ZoefZoef, enz. Die verhalen zijn nu verwerkt in het publiek jaarverslag van Haarlem Effect.

Lees verder

Spring, heb jij het lef?

28-03-2019

Een interview met Mieke en Peet van Spring. Ik moest er een eindje voor rijden, maar het was absoluut de moeite waard. Voor ieder een verhaal in 400 woorden, maar het interview deden ze samen. Zoals alles wat ze doen, Mieke en Peet vullen elkaar aan. Leuke uitdaging om daar twee verhalen van te maken.

Twintig jaar Alpha Security

24-02-2019

Alpha Security, het door Peter Hoes opgerichte beveiligingsbedrijf, bestaat twintig jaar. En leuk, ik mocht een aantal mensen interviewen over hoe zij de samenwerking met Peter en Alpha Security hebben ervaren. Beveiliger Ewout Korf, Henny Leeflang van H&L Producties, voormailig horecacommandant Jan Siertsema en last but not least Chantal, de vrouw van Peter.

Ambtelijke samenwerking sinds 2014

17-12-2018

De BAR-organisatie ondersteunt drie gemeenten: Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Een ambtelijke samenwerking sinds 2014. Maar waar staan we nu en wat gebeurt er binnen de organisatie? Hoe werken we samen en kan dat beter? Om dat zichtbaar te maken heb ik november 2018 tien medewerkers van de ondersteunende diensten geïnterviewd. De door mij geschreven verhalen zijn vervolgens via het intranet en d.m.v. leaflets binnen de BAR-organisatie verspreid.

Al 50 jaar een familiebedrijf

04-12-2017

Vader en zoon in één bedrijf, bij AVEK gaat dat bijzonder goed. Ron droeg in 2011 het stokje over aan Dennis, zijn zoon. Zonder weg te gaan, want 6 jaar later is Ron er nog steeds. Dennis is directeur en eigenaar, maar ze doen 't samen. “In goed overleg, maar Dennis heeft het laatste woord” vertrouwt Ron me toe. Hij werkt niet meer fulltime, maar ze bellen elkaar iedere dag.

Lees verder

Zijn rekenmachine? Een Casio

30-11-2017

“Ik heb niet veel te vertellen hoor.” Zo begint hij het gesprek. Rene was afgelopen oktober 25 jaar in dienst en daarvoor werkte hij 9 jaar bij een andere technische verenfabriek. Toen dat bedrijf naar ver weg verhuisde solliciteerde Rene bij AVEK. Ze hadden op dat moment geen vacature, maar hij was van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Dat heeft Rene gedaan en toen hij de deur uitliep had hij een baan.

Lees verder
Oudere berichten  Nieuwere berichten