Paul, Camiel en Jolanda

03-08-2019

En dat is zes. De met plezier geschreven verhalen in 400 woorden van Paul Ravenzwaaij, Camiel Lokkerbol en Jolanda van der Maden staan op Per Gezicht. In goed gezelschap van Nico, Pieter en Andrea.

Een laatbloeier

22-07-2019

Hij is volgens eigen zeggen een laatbloeier. Nu is Niels Lauwers alweer drie jaar VP of Marketing bij 30MHz, toen een startup en nu actief in 30 landen.

De partners van JANĀ©

16-07-2019

De afgelopen maanden heb ik de partners van JAN© Accountants en Adviseurs geïnterviewd. De verhalen in 400 woorden van Pieter, Nico en Andrea staan inmiddels online. Mooie klus en best apart, want overal waar ik kwam bij JAN© - in Zwanenburg, Purmerend en Weesp - zag ik mijn naam op de gevel staan :-)

Publiek jaarverslag Haarlem Effect

10-07-2019

Het afgelopen jaar heb ik zeventien mensen geïnterviewd die op een manier betrokken zijn bij Haarlem Effect, daarnaast heb ik een aantal verhalen geschreven over de activiteiten en locaties van Haarlem Effect. Soos Binnensteeds, de ZoefZoef, enz. Die verhalen zijn nu verwerkt in het publiek jaarverslag van Haarlem Effect.

Lees verder

Spring, heb jij het lef?

28-03-2019

Een interview met Mieke en Peet van Spring. Ik moest er een eindje voor rijden, maar het was absoluut de moeite waard. Voor ieder een verhaal in 400 woorden, maar het interview deden ze samen. Zoals alles wat ze doen, Mieke en Peet vullen elkaar aan. Leuke uitdaging om daar twee verhalen van te maken.