Op de Amsterdamse Zuidas

25-07-2019

Alpha Security beveiligt per 1 juli 2019 advocatenkantoor Stibbe op de Amsterdamse Zuidas. Daar zijn ze blij mee! Head of Facilities Kirsten van Vollenhoven vertelde waarom ze na een zorgvuldige selectieprocedure voor Alpha Security heeft gekozen en als toegift kreeg ik een rondleiding door het stijlvol vormgegeven pand. En niet verder vertellen, onderweg deelde Kirsten een geheimpje.

Publiek jaarverslag Haarlem Effect

10-07-2019

Het afgelopen jaar heb ik zeventien mensen geïnterviewd die op een manier betrokken zijn bij Haarlem Effect, daarnaast heb ik een aantal verhalen geschreven over de activiteiten en locaties van Haarlem Effect. Soos Binnensteeds, de ZoefZoef, enz. Die verhalen zijn nu verwerkt in het publiek jaarverslag van Haarlem Effect.

Lees verder

Twintig jaar Alpha Security

24-02-2019

Alpha Security, het door Peter Hoes opgerichte beveiligingsbedrijf, bestaat twintig jaar. En leuk, ik mocht een aantal mensen interviewen over hoe zij de samenwerking met Peter en Alpha Security hebben ervaren. Beveiliger Ewout Korf, Henny Leeflang van H&L Producties, voormailig horecacommandant Jan Siertsema en last but not least Chantal, de vrouw van Peter.

Ambtelijke samenwerking sinds 2014

17-12-2018

De BAR-organisatie ondersteunt drie gemeenten: Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Een ambtelijke samenwerking sinds 2014. Maar waar staan we nu en wat gebeurt er binnen de organisatie? Hoe werken we samen en kan dat beter? Om dat zichtbaar te maken heb ik november 2018 tien medewerkers van de ondersteunende diensten geïnterviewd. De door mij geschreven verhalen zijn vervolgens via het intranet en d.m.v. leaflets binnen de BAR-organisatie verspreid.