Want ja, dit smaakt naar meer!

01-05-2015

Zo, mijn maand schoonmaken bij Ruud Zander zit er op. Gisteren (m'n laatste dag) heb ik het magazine aan Ella overhandigd en mijn observaties en adviezen gedeeld. En goed nieuws, het magazine wordt in een oplage van 1.000 exemplaren gedrukt en verspreidt. Nieuwsgierig naar het resultaat? Stuur een e-mail naar Ella met uw naam en adresgegevens en u krijgt een exemplaar.

Glas Werkt / Schoonmaakbedrijf Ruud Zander

Nu eerst een weekje vakantie en dan op zoek naar m'n volgende werkgever. Want ja, dit smaakt naar meer! De afgelopen maand heb ik leuke mensen ontmoet en veel geleerd. Over schoonmaken (het roze microvezeldoekje is voor het sanitair en het blauwe voor het interieur), hoe het voelt om schoonmaker te zijn, over Schoonmaakbedrijf Ruud Zander en over de markt waar Ella zich in beweegt.

Wat ik heel goed begrijp is dat Ella tevreden is met waar haar bedrijf nu staat. Heel veel groter groeien brengt haar in een wereld waar de concurrentie zo hevig is dat er geen ruimte is voor echt goed schoonmaken. De marges zijn daar flinterdun en staan onder grote druk. Dat gaat ten koste van de kwaliteit, iets wat ze bij Ruud Zander nooit laten gebeuren.
Andere artikelen over Schoonmaakbedrijf Ruud Zander