Volgende keer neem ik koffie mee!

23-06-2015

Afgelopen dinsdag heeft Christiaan me meegenomen naar Purmerend voor twee ontruimingen. Samen met de politie, een sleutelspecialist en een ontruimingsteam. Om 07.15 uur stond Christiaan voor de deur bij AGIN Boeder op me te wachten. Best vroeg én slecht geslapen.

Waarom slecht geslapen? Omdat op beide adressen de bewoners aanwezig kunnen zijn... Gelukkig blijkt bij aankomst in Purmerend al snel dat beide panden onbewoond zijn. De eerste is een wietplantage en een vieze puinhoop, de tweede is keurig schoon achtergelaten. Op het eerste adres gebruikt de sleutelspecialist een plastic strip om binnen te komen en op het tweede adres boort hij het slot uit de deur.

AGIN Boeder Gerechtsdeurwaarders / Purmerend

Op het eerste adres - de wietplantage - begint het ontruimingsteam aan de grote schoonmaak en voor ons begint het wachten. We houden toezicht, ook dat hoort bij het werk van een deurwaarder. Zo'n vier uur later zijn de ontruimers klaar. In de tussentijd heeft de sleutelspecialist alle sloten vervangen en de beheerder van beide panden heeft de schade opgenomen. Terug naar Haarlem, de volgende keer neem ik koffie mee!Andere artikelen over AGIN Boeder Gerechtsdeurwaarders