Sympathiek maar een 'bijtertje'

16-06-2015

Doelgericht. Sympathiek maar een 'bijtertje'. Dat voel je meteen als je met hem praat. Als Robert-Jan zijn tanden in een zaak zet laat hij niet meer los, al moet het jaren duren. Die mentaliteit, daar hebben ze bij AGIN Boeder al een hoop profijt van gehad. Afgelopen donderdag ben ik met hem naar Utrecht gereden, zijn rijstijl sluit naadloos aan bij zijn mentaliteit. Hij houdt van opschieten.

Onderweg heeft hij me deelgenoot gemaakt van veel. In alles voel je dat deze man nog lang niet klaar is. Niet in Utrecht, waar hij hard werkt aan het verder uitbouwen van de Utrechtse vestiging van AGIN Boeder. Ook privé heeft hij nog een bucketlist. Een vakantiehuis in de Drome? Het zou zomaar kunnen... Maar zijn ambitie richt zich vooral op het zakelijke. Als jurist/gerechtsdeurwaarder maar zeker ook als ondernemer.

De incassowereld verandert en Robert-Jan ziet daar een mooie, grotere plek voor AGIN Boeder. Een plek op basis van inhoud. Als hij vertelt over zijn juridische successen schieten zijn ogen op glimmen. Hij heeft zaken gewonnen waar anderen geen heil in zagen, dat geeft hem een 'drive' om jaloers op te worden.

AGIN Boeder Gerechtsdeurwaarders / Robert-Jan Oost
Andere artikelen over AGIN Boeder Gerechtsdeurwaarders