Stapelen maar!

16-12-2016

Mark werkt tijdelijk als assistent bedrijfsleider bij Voedselbank Haarlem. Een vrijwilligersfunctie. In zijn vrije tijd speelt hij hockey en, schrik niet, hij traint samen met vrienden voor de triatlon. Hun doel? De Iron Man 2017 in Barcelona. Het inladen van een flinke hoeveelheid pepernoten is dan een mooie training.

Plaats van handeling, de pop-up store van Pepernotenfabriek Van Delft in de Anegang. De overgebleven voorraad pepernoten van drie winkels staat daar voor ons klaar. Vier pallets, met per pallet zo'n tweehonderd dozen en per doos zo'n veertig zakjes gevuld met pepernoten.

Pepernoten voor Voedselbank Haarlem

Samen met Fulbert en een tijdelijke medewerker van Pepernotenfabriek Van Delft sjouw ik de dozen naar de vrachtwagen. Daar neemt Mark het van ons over. Stapelen maar! Drie kwartier en een kopje koffie later is alles aan boord. Mark en Fulbert gaan door naar Albert Heijn Overveen en ik ga terug naar huis, om dit berichtje te schrijven en ander werk te doen. Mijn dochter? Die is zwaar teleurgesteld dat ik geen pepernoten heb meegenomen :-)
Andere artikelen over Voedselbank Haarlem