Niet meer

12-09-2019

De zomer loopt op z'n eind. Natuurlijk, we krijgen nog mooie dagen, zelfs dit weekend al. Maar de schoolvakanties zijn voorbij en Nederland is weer aan 't werk. Ook voor mij is het tijd om de draad weer op te pakken. Glas werkt, maar niet meer bij Kraantje Lek. Vanaf nu gaat mijn aandacht weer volledig naar Per Gezicht en freelance schrijfopdrachten. Met pijn in m'n hart, dat wel. Als ik zou kunnen kiezen...

Mijn toekomst

Werken in de bediening bij Kraantje Lek is leuk en als ik twintig jaar jonger zou zijn, dan zou ik misschien kiezen voor een carrière in de horeca. Graag bij Kraantje Lek en op termijn wellicht een eigen zaak. Maar nu ligt mijn toekomst bij Per Gezicht en freelance schrijven voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Interviewen en dan schrijven, geweldig om te doen!

Speciaal plekje

Is dit een afscheid van Kraantje Lek en mijn collega's? Nee, wat mij betreft niet. De twee overhemden met logo van Kraantje Lek hebben een speciaal plekje in mijn kledingkast en ik heb met Robbert en Marieke afgesproken dat ze me altijd kunnen bellen, bij grote drukte of een bijzondere gelegenheid. En ja, als die situatie zich voordoet, dan schrijf ik daar natuurlijk over, hier op Glas Werkt.