Is dit wat ik wil...

15-11-2017

Een verse kracht. Ed moet z'n draai nog een beetje vinden maar heeft het bij AVEK achter de machine prima naar z'n zin. Hij werkte bij Mammoet, hoofdzakelijk voor Tata Steel. Dienstverlenend, dus nooit klaar. Dat zorgde voor onregelmatige werktijden. Dat begon hem dwars te zitten. Toen zijn vriend Mark hem vroeg of hij interesse had in een baan bij AVEK moest hij even denken. “Is dat wat ik wil...”

Na een paar dagen proefdraaien heeft hij de knoop doorgehakt. Na een leidinggevende functie bij Mammoet begint hij bij AVEK opnieuw. “Maar dat komt wel goed, daar heb ik alle vertrouwen in” zegt hij in alle bescheidenheid. Hij is nu zes weken in dienst en heeft het tussen de technische veren prima naar z'n zin!

Ed / Technische verenfabriek AVEK

Ook thuis zijn ze blij met de regelmatige werktijden. Hij heeft voelbaar meer contact met zijn dochtertje van drie en ook zijn vriendin is blij dat ze hem wat vaker ziet. “Dat geeft haar de kans om te gaan sporten” zegt Ed lachend. Zelf heeft hij in de achtertuin gewerkt aan een nieuwe schuur. Een flinke klus, maar hij is trots op het resultaat. Nu de schutting nog en flagstones in de tuin.