Hij is van Haerlems Bodem

21-09-2016

Casual gekleed met (bijna altijd) een strik of stropdas, dat is Dennis Cup. Hij is van Haerlems Bodem. Niet van geboorte, wel van de website. Sinds mei 2014 werkt hij bij Bibliotheek Zuid-Kennemerland. Drie dagen per week, de andere dagen besteedt hij aan Haerlems Bodem. Bij de bibliotheek is hij verantwoordelijk voor online, social media en (bewegende) beelden.  In de dagelijkse praktijk is hij echter van alle markten thuis.

Zo heeft hij afgelopen week de topborden ter promotie van de Vrienden van de Bibliotheek uitgezaagd. Met de decoupeerzaag. Een spoedklusje, maar keurig in model. Een dag later acteerde hij hardlopend in een door hem gemaakt promotiefilmpje voor Bibliotheek Zuid-Kennemerland. Binnenkort te zien op groot scherm tijdens de start en finish van de Halve van Haarlem. Knippen, plakken, geluidsfragmentje eronder en klaar!

Dennis Cup / Bibliotheek Zuid-Kennemerland

Of Dennis de 25ste meeloopt? Nee, hij is meer van het fietsen op een verchroomde racefiets, een Fixie. Thuis heeft hij nog vijf exemplaren staan. Hij brengt zijn ervaringen met Haerlems Bodem graag mee naar de bieb. Waardevol, want in de afgelopen vijf jaar heeft Dennis zijn als een online uitagenda gestarte initiatief uitgebouwd tot een begrip in Haarlem en omstreken. Knap staaltje!

Een denker én een vlotte prater. Vraag Dennis naar zijn plannen met Haerlems Bodem en hij ratelt er op los. Met hetzelfde enthousiasme schakelt hij over naar de bieb en zijn ideeën over de inzet van web en social media. De drie dagen per week vliegen om en soms lopen zijn werkzaamheden voor Haerlems Bodem en de bieb door elkaar. Maar dat is geen probleem, "daar doen ze hier niet moeilijk over."
Andere artikelen over Bibliotheek Zuid-Kennemerland