Helpende in de zorg

24-06-2020

“Goedemorgen Jan, Wat een prachtig verhaal! Heel mooi. Vond je het zelf ook leuk om te doen en kennis te maken met Libertas Leiden? Wat gaat er nu gebeuren? Waar wordt het verhaal van Chantal voor gebruikt? Mogen wij het zelf gebruiken? Mag dat alleen met bronvermelding? En wat reken je regulier, want op deze manier willen we wellicht nog wel meer verhalen. Groetjes, Claudia.”

Claudia Willemsens is Sectormanager Thuiszorg bij Libertas Leiden. Door haar enthousiaste reactie op het door mij geschreven verhaal over Chantal Star heb ik gesolliciteerd. Met succes! Glas Werkt. Op 1 juli begin ik als helpende in de zorg bij Libertas Leiden. Een halfjaarcontract, 18 uur per week. Werken en daarover schrijven. Mijn verhalen lees je hier op glaswerkt.nl én ik deel ze via LinkedIn, Facebook en Twitter.