En steppend weer terug...

26-06-2015

"Kan Glas ook mee?" De vraag laat aan duidelijkheid niets te wensen over, zo communiceren ze bij AGIN Boeder. Lekker direct en to the point. Of ik mee kan. Met het jaarlijkse bedrijfsuitje in dit geval. Het kan en zo belandde ik afgelopen vrijdag in een kano. Samen met Anouk, peddelend door de grachten van Utrecht. Om ons heen nog zo'n twaalf kano's. Een gezellig tochtje en - goed nieuws - iedereen heeft het eindpunt gehaald.

Christiaan en Sylvia ook. Maar niet zonder slag of stoot... Drijfnat werden zij door twee sympathieke Utrechters bij het eindpunt afgeleverd. Patrick was ooggetuige van hun schipbreuk en vertelt u graag het hele verhaal :-)

Daarna? Een bezoekje aan Brouwerij Oudaen en steppend weer terug naar het beginpunt voor een barbecue. Dat was het plan, maar voor Robert en mij liep dat even anders. Wachtend op een collega die - dachten wij - in het toilet verdwenen was, zijn we het contact met de groep verloren. Daar stonden we, zonder telefoon of portemonnee in hartje Utrecht. Twee gratis biertjes verder werden we - met dank aan de vriendelijke receptioniste van Oudaen - opgehaald door een medewerker van het kanoverhuurbedrijf.

Precies op tijd terug om aan te schuiven bij de barbecue. Een smakelijke afsluiting van mijn maand werken bij AGIN Boeder. Een mooi bedrijf met aardige mensen, professioneel en ervaren. Waarschijnlijk ruim beter dan de rest, al zullen ze dat zelf niet zo snel zeggen.

AGIN Boeder Gerechtsdeurwaarders / bedrijfsuitje
Andere artikelen over AGIN Boeder Gerechtsdeurwaarders