Een prachtig cluppie!

11-11-2015

Gistermiddag 15.30 uur, een e-mail van Anita: "Dag Jan, Ik ben meer dan nieuwsgierig naar ons magazine. Ik beloof het al aan de hele wereld, geloof me. Jan Glas Werkt en dat zul je weten ook… En by the way hoe is het met je rug? Hoe voel je je? Gaat het goed? Volgende week symposium, wordt erg leuk hoor…"

De boodschap is duidelijk, aan 't werk Jan! Gisteravond even voor twaalven was ik klaar en vanochtend heb ik het pdf-bestand bij Cito Repro afgeleverd. Rond de middag kwam het verlossende telefoontje, "je magazine ligt klaar." Een half uurtje later lag het proefexemplaar op het bureau van Anita. Een dubbeldik nummer, 68 pagina's doorbladeren duurt wel even. Toen klonken de verlossende woorden, "echt gaaf Jan!"

"Het is een prachtig cluppie en dat heb je mooi zichtbaar gemaakt. Weet je, bij Yarden cluster West gaat niets vanzelf. Die mensen, het zijn allemaal persoonlijkheden. Dat lees je ook terug in je verhalen. Maar als het nodig is, dan staan ze er. Ook voor elkaar. Dat is Yarden voor mij, de mensen van cluster West. Dat ga ik ontzettend missen en het is nog maar afwachten of ik dat straks in een andere functie binnen Yarden weer ga vinden..."

Want ja, Anita neemt binnenkort afscheid. Tijd voor iets anders. Yarden cluster West staat, nog een paar maanden de laatste puntjes op de "i" zetten en dan op naar een volgende uitdaging. Wat Anita betreft bij Yarden. Dit magazine en de weblogberichten ziet ze ook als afscheidscadeau voor de mensen waar ze de afgelopen 6 jaar met ontzettend veel plezier mee heeft samengewerkt.

Een hele eer en graag gedaan Anita, je bent een bijzonder mens en datzelfde geldt voor je collega's. Inderdaad een prachtig cluppie!

Yarden Uitvaartzorg / Anita van Loon

Andere artikelen over Yarden Uitvaartzorg