Daar zat ik met m'n eierkoek...

14-04-2015
Ze hebben het helemaal gevonden met elkaar. Monique en Dennis van Periodiek vormen een geolied team, zelfs wat eten betreft. Samen hebben ze hun eigen "winkeltje" binnen Schoonmaakbedrijf Ruud Zander en ze crossen de hele regio door. Allebei een tas vol smoothies en salades onder handbereik voor onderweg. "Schoonmaken is zwaar werk dus dan moet je wel goed voor jezelf zorgen." Daar zat ik met m'n eierkoek...

Voelde ik me ongewenst? Zeker niet, ze hebben van 6.00 uur 's ochtends tot 14.00 uur 's middags tegen me aangepraat. Elkaar aanvullend, anekdotes vertellend en pratend over hun werk en privé. Wat een dag, ik zit met piepende oren en uitgeblust op de bank. Want naast veel praten kunnen ze ook keihard werken. Een hele kluif om dat tempo bij te houden.

Dennis en Monique / Schoonmaakbedrijf Ruud Zander

Wat we hebben gedaan? Periodieke werkzaamheden, schoonmaakklussen die je niet dagelijks of wekelijks uitvoert. We hebben vier keukens onder handen genomen, ramen gelapt, meubilair en een flinke hoeveelheid deuren en plinten afgenomen, de deksel van een vrieskist een nieuw leven bezorgd en, en, en... het is 23.00 uur ik ga de hond uitlaten en naar bed. Welterusten!
Andere artikelen over Schoonmaakbedrijf Ruud Zander