Alleen voor vrouwen!

26-04-2010
Maar vanavond even niet, vanavond waren voor de verandering ook wij mannen van harte welkom bij Bites & Business in Restaurant Dijkers. Of ik uiterlijk 19.30 uur aanwezig wilde zijn. Dat is me net niet gelukt want eerst moest ik toch echt deel 3 van de Millennium Trilogie van Stieg Larsson uitlezen. Meesterlijk geschreven én wat een einde! Iets met voeten en een spijkerpistool…

Daardoor kwam ik iets te laat binnen en zat iedereen al aan tafel en druk in gesprek. Ook het welkomstwoord en de uitleg over het waarom van de enveloppen en briefjes had ik gemist. Die 'schade' heb ik gelukkig snel ingehaald met de hulp van de dames links en rechts van me: Jenny van Heeringen en Mieke van Tilburg.

Het concept van de avond werd me duidelijk. Een 3-gangen diner waarbij na iedere gang van tafel moest worden gewisseld. Op de envelop mocht ik een vraag schrijven en de briefjes mocht ik gebruiken om de vragen op de passerende enveloppen te beantwoorden.

Aan het eind van de avond – nu zo'n anderhalf uur geleden – had ik lekker gegeten en een flink aantal leuke mensen gesproken, mannen en vrouwen. En ik heb een envelop met visitekaartjes en antwoorden op mijn vraag: "Ik zoek namens de Honderd van Haarlem mensen met ideeën die Haarlem leuker, leefbaarder en/of aantrekkelijker kunnen maken".

Niet slecht voor een avondje netwerken :-)