Glas Werkt, voor technische verenfabriek AVEK

23-10-2017

Twee jubilarissen. Een mooie gelegenheid voor een eerste kennismaking, Met AVEK en de mensen die daar werken. Mensen zoals Tonnie en René: twee totaal verschillende persoonlijkheden, maar allebei zijn ze 25 jaar in dienst. Afgelopen vrijdag werden ze daarvoor bedankt. Door Dennis Abels, algemeen directeur en eigenaar. In de kantine, met hapjes en drankjes van Partyservice Vijn.

Glas Werkt, voor strandpaviljoen San Blas

29-08-2017

Leuk, leuk, leuk. De maand september werk ik voor strandpaviljoen San Blas, het eerste strandpaviljoen in Bloemendaal aan Zee dat het hele jaar door geopend is. Vanochtend met Frank, Martine en Ilse de planning doorgenomen en zaterdag is m'n eerste officiele werkdag. Op mijn weblog en via social media vertel ik over mijn ervaringen en de mensen die ik bij San Blas ontmoet.

Bloemendaal aan Zee

 

Gastspreker Meerbusiness

27-06-2017

Leuk, ik mag weer! Op 11 juli a.s. ben ik gastspreker tijdens het partnerdiner van Meerbusiness Haarlemmermeer & Schiphol. Een besloten bijeenkomst in het Radisson Blu Palace Hotel. Storytelling werkt, dat is de kern van mijn verhaal.

Daar kan nu.nl nog een puntje aan zuigen :)

27-03-2017

Glas Werkt, bijna twee jaar en acht werkgevers verder. Dit zijn de statistieken van glaswerkt.nl van maart 2015 tot nu, gemeten door Google Analytics:

Gemiddelde sessieduur in minuten: 3.16
Gemiddelde sessieduur Haarlem en omgeving in minuten: 7.16

Pagina's per sessie: 3.15
Pagina's per sessie Haarlem en omgeving: 4.93

Glas Werkt, voor SC Telstar

26-01-2017

Hatsjekidee! Glas Werkt de maand februari 2017 voor SC Telstar, ook bekend als de Witte Leeuwen van Velsen-Zuid. Een eerste divisie voetbalclub met een roemrucht verleden. Vanochtend met algemeen directeur Pieter de Waard onderhandeld over de voorwaarden en alvast een beetje van de sfeer geproefd.

Bedankt voor de bloemen :-)

25-01-2017

Zo, die zijn weg! Zeshonderd magazines voor de Kennemer Praktijkschool. Ze hebben twee weken thuis in de gang gestaan, maar gisteren heb ik ze in Heemskerk afgeleverd. Studiedag, dus een mooie gelegenheid om er een 'momentje' van te maken.

Op zoek naar een volgende uitdaging

11-01-2017

En klaar. De afgelopen maanden zijn druk geweest. Eerst Bibliotheek Zuid-Kennemerland, toen de Kennemer Praktijkschool en afgelopen maand Voedselbank Haarlem, als vrijwilliger.

Leuke 'gig' als gastspreker

19-12-2016

Woensdag 28 december een leuke 'gig' als gastspreker. Tien minuten podiumtijd tijdens Local Stories on Stage, een mooie gelegenheid om te vertellen over de Haarlemmers die ik tijdens mijn werk heb ontmoet. Georganiseerd door De Verhalenmakers, op de binnenplaats van Hello I'm Local. Compleet met haardvuur en gitarist. Adres: Spiegelstraat 4, Haarlem. Voor wie er bij wil zijn, aanmelden doe je hier.