Een nieuwsgierige marketeer

De wereld verandert en dat biedt mogelijkheden, daar kijk ik naar. Ook voor u? Gewoon even bellen en we maken een afspraak. Mijn naam is Jan Glas, een nieuwsgierige marketeer. Met een grafische achtergrond ben ik zomer 1994 als een blok gevallen voor internet, het begin van een mooi avontuur. 

Waar ik trots op ben? Incass.nl voor AGIN Boeder, “Laat je versieren” voor Hunkemöller, "Daar bij die molen" voor Woonstichting De Key, de verhuistaartenactie voor BuitenhekPlus, “Ik wil flexibel werken” voor TPG Post, mobiele telefoons in verfblikken, Blogtalk in twaalf steden voor o.a. Interpolis, Too Young To Remember en - last but not least - Glas Werkt, steeds voor een andere werkgever. 

Het uitgangspunt van Glas Werkt is marketing, voor mijn werkgevers en stiekem ook een beetje voor mij. Of dat werkt? De verhalen over mijn werkgevers zijn online 60.000 keer gelezen - gemiddeld blijft een bezoeker ruim vijf minuten op glaswerkt.nl, leest daar ± vier verhalen - en van de magazines zijn in totaal 5.000 exemplaren gedrukt.

En ook niet onbelangrijk: deze pagina - mijn verhaal - is ruim 6.000 keer bekeken, werken voor steeds een andere werkgever heeft me omzet, een schat aan kennis, waardevolle ervaringen en nieuwe opdrachtgevers opgeleverd, mijn netwerk is geëxplodeerd én ik treed regelmatig op als gastspreker.

Nieuwe projecten? De Schuldenwasstraat voor AGIN Boeder, Tiny Houses zijn interessant, met Fixies - naar fixed gear omgebouwde racefietsen - zou ik graag iets doen en... Ach, teveel om op te noemen. De wereld verandert en dat biedt mogelijkheden, daar kijk ik naar. Voor opdrachtgevers die vooruit willen. Ook voor u? Gewoon even bellen en we maken een afspraak.

Jan Glas, marketeer en verhalenverteller

Contact

Jan Glas
M: 06 27072925
E: jan@glaswerkt.nl
A: Anslijnstraat 10, 2013EE Haarlem
Jan op LinkedIn RSS Feed Jan op Twitter Jan op Facebook