Heel graag over mensen, want zij maken het verschil

Glas Werkt, voor steeds een andere werkgever. Uit nieuwsgierigheid én omdat ik er met veel plezier over schrijven kan. Mijn naam is Jan Glas. Ik schrijf freelance voor opdrachtgevers, hier op glaswerkt.nl voor steeds een andere werkgever en op pergezicht.nl over mensen zoals u.

Zomer 1994 ben ik als een blok gevallen voor internet. Daar heb ik als zelfstandig marketeer m'n geld verdiend, eerst als conceptontwikkelaar en later als adviseur. “Wat zou m'n vader hiervan hebben gevonden?” dacht ik zomer 2014 op de weg terug van een goedbetaald adviesgesprek.

Het antwoord wist ik direct, mijn vader - een echte ambachtsman met twee rechterhanden - zou het niet begrijpen. “Je geld verdienen met alleen maar praten, dat kan 't niet zijn.” En ja, ik was 't roerend met hem eens. Ik ben zelf ook een maker, in m'n hart altijd geweest.

Maken dus, maar wat? Dat is schrijven geworden. De uitspraak “ja, maar jij kan schrijven!” van een goede vriend en communicatiespecialist heeft de doorslag gegeven. Mijn naam is Jan Glas en ik schrijf. Over producten, over diensten en heel graag over mensen, want zij maken het verschil. 

Om dat zichtbaar te maken ben ik begin 2015 gestart met Glas Werkt voor steeds een andere werkgever. Per Gezicht is een volgend project met hetzelfde doel. Waar het me brengt? Geen idee. De verhalen en de mensen, daar is het me om te doen.

Jan Glas

Contact

Jan Glas
M: 06 27072925
E: jan@glaswerkt.nl
A: Anslijnstraat 10, 2013EE Haarlem
Jan op LinkedIn RSS Feed Jan op Twitter Jan op Facebook